Årets turbedrift

Bak kulissene i årets turkampanje foregikk det en intensiv kamp mellom to bedrifter hvor begge ønsket å bli årets turbedrift

I kveldsmørket 29. oktober kl 2330 er det en gjeng fra Multiconsult som er ute og går, for å kunne registrere årets aller siste tur. De har de siste ukene sett at de stadig har tatt innpå turgjengen fra Brynild Gruppen. De bestemte seg derfor for å gjøre en siste innsats rett før kampanjen stengte kl 2400. Og jammen meg så klarte de faktisk å registrere turene de trengte for å vinne årets turkampanje. Kl 2330 viser det seg at de har klart å komme forbi Brynild Gruppen med to turer. Her kan vi nok se for oss en fornøyd gjeng som trampet hjemover med gleden over å ha tatt innersvingen på Brynild Gruppen. Men lite visste de at Brynild hadde registrert den iherdige innsatsen til Multiconsult de siste ukene, og derfor hadde de bestemt seg for å ta en kveldstur. Brynild Gruppen samlet en gjeng på fem personer og tråsset vær og vind. Kl 2338 får de registrert sine aller siste turer og kampen om årets turbedrift er avgjort! 

Vi må takke begge bedriftene for en fantastisk innsats, og for at de har gjort dette utrolig spennende. 

 

Vi tok en snakk med Brynild Gruppen ved Gina Charlotte Haugerud Borredalen. 

Annelie Sundholm og Gina Charlotte Borredalen er to av deltakerne for Brynild Gruppen


Hvorfor valgte dere å bli med som en bedrift? 

Vi er aktive innen flere idretter men Ti på topp er noe alle kan være med på. 

 

Har dere en favorittur?

Flest turer har det blitt til Fredrikstadmarka,vi liker oss godt på hjemmebane. Randholmen er også en favoritt, vakkert! Jeløya var det mange som oppdaget for første gang.                                            

 

Har Ti På Topp skapt meraktivitet på arbeidsplassen?                                                            

Vil si det har skapt et engasjement for de som har deltatt og at det har fått flere ut på tur. Vi har også sørget for å holde de andre oppdaterte på Workplace.                                                                    

Har det gjort noe med miljøet?                                    

Frisk luft, fysisk aktivitet og litt konkurranse har gjort et godt arbeidsmiljø om mulig enda bedre. Planen var å prøve og få til noen fellesturer, men 2020 ble ikke helt som planlagt.

Går dere for seier neste år?                                    

Om vi går for seier?JA! Har blitt en god tradisjon dette nå. Målet for neste år er og få med flere. Hver tur teller!                   

Fryktet dere noen gang Multiconsult?                    

Vi har fulgt med på Multiconsult siden august så vi har ikke slappet av et sekund. Siste dagen var et tight race fra morgen til kveld.Vi endte opp med å samle oss 5 stykk så vi fikk sikret seieren i regn og blåst 23.38. Men vi startet ikke feiringa før lørdag offisielt ble søndag🥳                                      

 

Turgompen fra Brynild Gruppen fikk selvfølgelig være med på tur

Tilbake til hovedside