Årets turbedrift 2022

Brynild AS

Brynild gjentar suksessen i år igjen, og viser at de fortsatt ser verdien av å benytte Ti På Topp turene som motivasjon for å holde seg i aktivitet ute i naturen.

Vi har vært på besøk hos Brynild for å overlevere premien, og utvekslet noen ord med Brynilds ivrigste turgåere. Deriblant Tove Hansen, som i 2022 registrerte imponerende 100 innsjekk fordelt på 20 ulike turmål. Hun og flere andre turentusiaster har utvilsomt bidratt til at snittet til Brynild gjengen har blitt så høyt som det har blitt i 2022.

Tove:

«Jeg er veldig glad i det å komme meg ut i frisk luft. Jeg går tur hver dag med hunden min, og da gir det litt ekstra å kunne ha muligheten gjennom «ti på topp» til å registrere turene jeg går og få variasjon gjennom mange ulike turmål. Det at jeg kan følge litt med på kolleger som er ute og går, og konkurrere litt mot dem, gjør det ekstra motiverende».

«Jeg gikk ekstra mange turer på våren, men har også gått jevnt og trutt også nå på høsten»

Vi snakket også med Gina Charlotte Haugerud Borredalen og Annelie Sundholm, som begge har sjekket inn på mange turmål dette året. I tillegg til å være en motivator blant de ansatte på Brynild, har Gina Charlotte jobbet som turvert for Ti på Topp i flere år og er en av våre beste ambassadører.

«Ti på topp er en aktivitet som passer så å si alle. Ti på topp skaper et godt arbeidsmiljø, og skaper en felles arena hvor alle på jobben kan engasjere seg rundt noe sammen. Vi har arrangert noen fellesturer for de ansatte, og mange er flinke til å ta initiativ til å gå flere sammen gjennom hele året.»

«Det at Brynild som arbeidsgiver går inn og dekker deltagelse for alle ansatte er noe vi setter veldig pris på. Det er med på å rette fokus på det sosiale og ikke minst aktivitetsglede på jobben.»

 

Tilbake til hovedside