Hva er Ti På Topp?

Her er alt du trenger å vite om tur-kampanjen

Ti På Topp er en turkampanje som gir deg tilgang på 20 ulike turer i Østfold. Dette er spennende og morsomme turer som skal passe for de aller fleste. Turene kommer med en tydelig turbeskrivelse og et digitalt kart, så du enkelt skal kunne finne frem. I kartet vil du også se hvor du selv er, så det er veldig enkelt å følge med, så du ikke går feil. 

Hvem er det for? 
Det er for alle som er interessert i friluftsliv, og som vil ut på tur. Dette gir deg også muligheten til å oppdage fine turer som ellers ville ha vært veldig vanskelig å finne. Man kan delta alene, eller på lag med andre. Lag kan for eksempel være vennelag, familielag og bedriftslag. Alt dette velger du i påmeldingsforløpet. 

Selv om man deltar i et lag, så vil du fortsatt ha en egen turprofil, hvor dine egne turer blir registrert. I lag så vil dine turer også bli registrert i laget. 

 

Er det en konkurranse? 
Nei, dette er ingen konkurranse, men det er mange som blir ekstra motivert av å registrere sine turer. Da kommer man høyt opp på listen, og for noen er dette veldig motiverende. For andre så er motivasjonen å komme seg til turmålet vi har laget. Det er også mange som ikke registrerer sine turer, og dette er selvfølgelig helt i orden. Det viktigste for oss er at du opplever glede med å komme deg ut på tur, og med Ti På Topp så håper vi at du gjør det. 

 

Hva får jeg om jeg melder meg på? 
Du får tilgang på over 20 unike turer i Østfold med turbeskrivelse og kart. I påmeldingen så oppretter du din egen turprofil, og der finner du oversikten over alle turene. Du får også tilgang til appen Ti På Topp. Appen anbefaler vi alle å bruke, for den er veldig fin å bruke for å finne frem til turmålet. Vi kommer også til å trekke ut en rekke premier blant alle som er med, underveis i kampanjeperioden. Det er lurt å følge Ti På Topp Østfold på Facebook og Instagram. Alle som registrerer minimum 10 ulike turer i løpet av kampanjeperioden får en turkopp av oss.

 

Hvordan melder jeg meg på?
Det kan du gjøre HER

 

Hvordan registrerer jeg turen min? 
Det er helt frivillig å registrere turen sin eller ikke. Men om du klarer å registrere minst ti ulike turer i løpet av kampanjeperioden, så har du klart premiekravet. Premien er en turkopp med bilder fra en del av årets turer. 
Om du bruker appen, så vil du se en sirkel i kartet på den turen du er på. Når du har kommet deg innenfor denne sirkelen, så trykker du på knappen "Sjekk inn". Da blir din tur registrert, og du kan laste opp et turbilde sammen med innsjekken. Fikk du ikke registrert turen mens du var ute å gikk, kan du gjøre dette i etterkant inne på din turprofil.

 

Kan barn være med? 
Ja, barn kan være med, og veldig mange barn synes Ti På Topp er veldig spennende. De melder seg på vanlig måte som de voksne gjør, fremt de har telefon. Har de ikke egen telefon, så kan foreldre opprette en egen barnekonto, som ligger under kontoen til den voksne. Alle påmeldte under 15 år som gjennomfører 5 ulike turer mottar Ti På Topp medalje etter endt tur-kampanje.

 

Hva koster det å være med? 
Det koster 195 kr for voksne og 100 kr for barn. Grunnen til at dette koster penger, er fordi det er en rekke utgifter med Ti På Topp, som vi må dekke inn. Dette er utgifter med app, hjemmeside, utvikling, arbeid og premier for å nevne noe. Det er en frivillig organisasjon som står bak Ti På Topp, nemlig Østfold Bedriftsidrettskrets. Det betyr at alle midler som kommer inn til kretsen, går til å forbedre og utvikle eksisterende og nye aktivitetstilbud i Østfold. 

Etter kampanjeperioden kårer vi følgende: 

- Årets turdeltaker
- Årets turbedrift
- Årets turlag
- Årets turbilde (for å vinne årets turbilde må du være påmeldt. Vi trekker ut bilde fra instagram med #tipåtoppøstfold, fra hjemmesiden vår, hvor du har lastet opp bilder. Eller ved at du har sendt oss en epost med ditt bilde. 

Hvilke kriterier legges til grunn for kåringene:

Årets turdeltaker bør være en person som har gjennomført mange turer i løpet av tur-kampanjen, men ikke nødvendigvis den som har gått flest turer. Vi ønsker å løfte frem mennesker som inspirerer andre til å komme seg ut på tur, og som deler sine positive opplevelser med oss slik at vi får ta del i de unike naturopplevelsene man får gjennom deltakelse i Ti På Topp.

Årets turbedrift er den bedriften som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr ansatt etter endt tur-kampanje. For å kunne bli årets turbedrift må man ha med minimum 5 deltakere på laget.

Årets turlag det turlaget som har gjennomført flest gjennomsnittsturer pr. lagsmedlem etter endt sesong. Også her må laget bestå av minst 5 deltakere for å kunne bli kåret.

Årets turbilde kan gjerne invitere oss med på flotte naturopplevelser og hvilke følelser som oppstår hos fotografen eller deltakerne som gjennomfører en av Ti På Topp turene fra årets sesong.

Vi er en bedrift og ønsker å tilby dette til våre ansatte
Det er mange bedrifter som er med på Ti På Topp, og synes dette er veldig morsomt. Med bedrifter så inngår vi en egen bedriftsavtale, som gir de ansatte en egen påmeldingskode. Da blir faktura sendt til bedriften i etterant av kampanjeperioden. Vi hjelper gjerne til med intern markedsføring, og gir dere gode tips og erfaringer. 

Send oss en epost på ostfold@bedriftsidretten.no om dere ønsker en bedriftsavtale. 

 

Kampanjeperioden i Østfold er fra 20.04 - 31.10

Tilbake til hovedside